Skip to main content
search

Upptäck Nonius Mobile Web App: En sömlös gästupplevelse direkt i din mobilwebbläsare

By 24 april 2024Mobile, Nyheter, Product
Nu erbjuder vi, för första gången, en sömlös gästresa som tidigare enbart var tillgänglig genom vår Native App, nu också via vår nya Web App.

Nonius Mobile Web App är det perfekta alternativet till den vanliga Nonius Mobile App-lösningen, speciellt utvecklad för oberoende hotell och deras gäster. Denna webbapplösning gör det möjligt att erbjuda en komplett och sömlös gästupplevelse, från incheckning till utcheckning, som tidigare bara var möjlig genom våra Native Apps.

Utforska själv!

Som du kan se i den bifogade videon kan gästerna nu enkelt få tillgång till alla nödvändiga tjänster och information direkt genom sin mobils webbläsare, genom att bara klicka på en länk eller skanna en QR-kod. Denna tillvägagångssätt ökar bekvämligheten och minskar behovet av nedladdningar och installationer.

Funktioner tillgängliga i varje alternativ:

Nonius investering för att erbjuda alla alternativ till våra kunder

Nonius har erbjudit en Native App-lösning sedan 2018, och det är en mycket framgångsrik produkt. Men med de investeringar som gjorts under de senaste åren har Nonius Mobile utökats till att stödja en webbaserad resa. Detta eliminerar behovet av att gästerna laddar ner och använder en separat Native App. Denna strategi tillgodoser preferenserna hos många resenärer som föredrar att inte ladda ner nya appar och säkerställer att alla gäster, oavsett hur bekväma de är med teknik, enkelt kan få tillgång till hotellets hela utbud av tjänster.

Lås upp potentialen

Är du redo att höja gästupplevelsen och effektivisera verksamheten? Upptäck hur Nonius Mobile Web App kan förändra ditt hotells gästresa redan idag! Kontakta oss för att få veta mer och boka en demo!

“Det här steget framåt innebär att vi lägger till en webbappversion till våra befintliga mobilappar, så att gästerna kan komma åt hotelltjänster direkt via sina webbläsare - ingen nedladdning av appen behövs. Den nya webbappen behåller de allra flesta av de användbara funktionerna i våra ursprungliga mobilappar, men gör dem tillgängliga med bara en länk eller en QR-skanning. Det är ett enklare sätt för alla gäster att njuta av sin vistelse, i linje med vårt åtagande att förbättra gästernas bekvämlighet och stödja hotellen i att tillhandahålla utmärkt service. Vi är glada över att kunna hjälpa hotellen att förbättra gästernas upplevelse med den här lättanvända lösningen.”

Manuel Machado LimaNonius chef för affärsenheten Mobile