Skip to main content
search

De toekomst ontsluiten: Nonius Mobile breidt de integratie van deursloten uit

By 28 maart 2024Mobiel, Nieuws, Product
Het verbeteren van gastervaringen met nieuwe samenwerkingen en een toewijding aan duurzaamheid en het verbeteren van de operationele efficiëntie.

Bij Nonius verleggen we voortdurend grenzen om de gastervaring in de hospitality te verbeteren. Vandaag kondigen we met trots de nieuwste uitbreidingen aan voor onze Nonius Mobile ondersteuning voor deursloten.

Wat is er nieuw?

We hebben naarstig gewerkt aan de integratie met de top in de branche, en we zijn verheugd om onze nieuwste partners te onthullen:

Deze toevoegingen vormen een waardevolle aanvulling op ons toch al uitgebreide aanbod van ondersteunde systemen, waaronder:

Waarom is dit belangrijk?

Wij geloven in de kracht van technologie, niet alleen door activiteiten te stroomlijnen, maar ook door de gastervaring aanzienlijk te verbeteren. Door voortdurend de compatibiliteit met deurslot systemen uit te breiden, bieden we hotels ongeacht hun omvang of aansluiting de mogelijkheid om een naadloze en moderne ervaring te bieden aan hun gasten.

Duurzaamheid

Het adopteren van mobiele sleutels is een stap voorwaarts in onze reis naar meer duurzaamheid. Door het verminderen van de behoefte aan plastic sleutelkaarten maken we onze activiteiten niet alleen efficiënter, maar dragen we ook bij aan een groenere planeet.

Onze toewijding

Deze uitbreiding is een bewijs van onze continue investeringen in technologie, die operationele besparingen voor hotels garandeert en de gastervaring naar een hoger niveau tilt. Wij zetten ons in voor innovatie en zijn altijd op zoek naar manieren om onze partners in de hospitality te ondersteunen. Voor meer informatie over alle integraties, kijk op Nonius Hub.

Voor alle onafhankelijke hotels die er zijn: Omarm de toekomst met Nonius Mobile en ontgrendel het potentieel van een ware digitale gastervaring. Laten we samen elk verblijf onvergetelijk maken!

“Ik ben zeer enthousiast over onze recente integraties met Assa Abloy (Vostio), Onity en VDA, waarmee de functionaliteiten van onze mobiele sleuteltoegang is uitgebreid. Deze nieuwe samenwerkingen versterken ons aanbod, waardoor er een breder scala aan hotels het naadloze gemak van het gebruik van smartphones voor kamertoegang kan bieden. Deze innovatie verbetert niet alleen de gasttevredenheid en stroomlijnt de hotelactiviteiten, maar sluit ook aan bij ons streven naar duurzaamheid door het gebruik van plastic sleutelkaarten te reduceren. Ik ben trots op de inspanningen van ons team en kijk uit naar de toekomstige mogelijkheden die deze samenwerkingen bieden voor onze klanten en hun gasten.”

Manuel Machado LimaDirecteur van de mobiele businessunit van Nonius