Skip to main content
search

Lås upp framtiden: Nonius Mobile utökar integrationen av dörrlås

By 28 mars 2024Mobile, Nyheter, Product
Förhöjd gästupplevelse med nya partnerskap och ett engagemang för hållbarhet och ökad driftseffektivitet.

På Nonius flyttar vi ständigt fram gränserna för att förbättra gästupplevelsen inom hotell- och restaurangbranschen. Idag är vi stolta över att tillkännage de senaste utvidgningarna av vårt stöd för dörrlås i Nonius Mobile.

Vad är det som är nytt?

Vi har arbetat outtröttligt för att integrera med de bästa i branschen, och vi är glada att avslöja våra nyaste partners:

Dessa tillägg kompletterar vår redan robusta uppsättning av system som stöds, inklusive:

Varför är detta viktigt?

Vi tror på teknikens förmåga att inte bara effektivisera verksamheten utan också avsevärt förbättra gästupplevelsen. Genom att kontinuerligt utöka vår kompatibilitet med ledande dörrlåssystem gör vi det möjligt för hotell – oavsett storlek eller tillhörighet – att erbjuda sina gäster en sömlös och modern upplevelse.

Att bli grönare

Införandet av mobila nycklar är ett steg framåt i vår resa mot hållbarhet. Genom att minska behovet av nyckelkort i plast gör vi inte bara verksamheten mer effektiv, utan bidrar också till en grönare planet.

Vårt engagemang

Den här expansionen är ett bevis på vår kontinuerliga investering i teknik som ger hotellen driftsbesparingar och höjer gästupplevelsen. Vi är engagerade i innovation och letar alltid efter sätt att stödja våra partners inom hotellbranschen. För mer information om alla integrationer, ta en titt på Nonius Hub.

Till alla oberoende hotell där ute, det här är för dig. Omfamna framtiden med Nonius Mobile och frigör potentialen för en verkligt digital gästupplevelse. Låt oss göra varje vistelse minnesvärd tillsammans!

“Jag är mycket glad över våra senaste integrationer med Assa Abloy (Vostio), Onity och VDA, som utökar möjligheterna med vår mobila nyckelfunktion. Dessa nya partnerskap berikar vårt erbjudande och gör det möjligt för ett större antal hotell att erbjuda sina gäster den sömlösa bekvämligheten att använda sina smartphones för att få tillgång till rummet. Denna innovation ökar inte bara gästnöjdheten och effektiviserar hotellverksamheten, utan ligger också i linje med vårt engagemang för hållbarhet genom att minska användningen av nyckelkort i plast. Jag är stolt över vårt teams insatser och förväntansfull inför de framtida möjligheter som dessa partnerskap öppnar för våra kunder och deras gäster.”

Manuel Machado LimaNonius chef för affärsenheten Mobile