Skip to main content
search

Een revolutie in Hospitality: Ontdek de verbeterde Nonius Hub Marktplaats

Nonius kondigt een nieuwe toevoeging aan de Nonius Website aan de lancering van een “Marktplaats” waar alle integraties moeiteloos te vinden zijn.

In een tijdperk waarin het hospitality landschap steeds complexer wordt, met hotelgroepen die meerdere PMS-panden hebben, die moeten navigeren door verschillende systemen in verschillende panden en die worden geconfronteerd met de noodzaak om systemen te migreren als gevolg van overnames of franchiseovereenkomsten, is de vraag naar een oplossing die het integratieproces vereenvoudigt dringender dan ooit. 

Daarom zijn we er trots op, dat we een oplossing hebben die het integratieproces vereenvoudigt en een veelzijdig platform biedt, dat in staat is de unieke uitdagingen aan te gaan waar hoteliers vandaag de dag mee te maken hebben. De oplossing is de Nonius Hub, hierin kun je alle integraties die het biedt vinden in de nieuwe “Marktplaats” op de Nonius Website.

Ontdek de verbeterde Nonius Hub Marktplaats

Maak kennis met de onlangs gelanceerde Nonius Hub Marktplaats, waar het vinden van de juiste integraties nog nooit zo eenvoudig is geweest. Dit is wat u kunt verwachten:

  • Eenvoudigere navigatie: Onze vernieuwde Marktplaats heeft een intuïtieve navigatie, zodat u moeiteloos de integraties vindt, die u nodig heeft om te navigeren in het uitdagende en diverse technisch ecosysteem in de hospitality.
  • Nieuwe categorieën: We hebben onze categorieën uitgebreid om ervoor te zorgen dat u een breed scala aan oplossingen kunt ontdekken die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Van Property Management Systems (PMS) tot tools voor gasten management, wij hebben het voor u.

We zijn verheugd om de nieuwste toevoegingen aan onze Nonius Hub Marktplaats aan te kondigen, die nu een nog grotere selectie biedt dan onze bestaande 150+ integraties!

Geef samen met ons vorm aan de toekomst van de Hospitality

Bij Nonius zetten we ons in om hotelgroepen en integratiepartners te voorzien van innovatieve oplossingen die operationele excellentie en gasttevredenheid stimuleren. De Nonius Hub Marketplace is een bewijs van onze toewijding aan het vereenvoudigen van integratieprocessen en het bevorderen van samenwerking binnen de branche.

“Als hoofd van het Nonius Hub productontwikkelingsteam heb ik het voorrecht gehad om met eigen ogen te zien hoe ons platform een revolutie teweegbrengt in het hospitality-tech landschap. De Nonius Hub is een bewijs van onze toewijding aan innovatie, en maakt ingewikkelde systemen toegankelijk en beheersbaar voor hotelexploitanten wereldwijd.
Met de verbeterde Nonius Hub Marktplaats, met intuïtieve navigatie en uitgebreide categorieën, is het vinden van de juiste integraties nog nooit zo eenvoudig geweest.
Dit product maakt niet alleen een impact - het is klaar voor nog grotere vooruitgang, dankzij het vertrouwen en de steun van onze partners en klanten. Samen geven we vorm aan de toekomst van hospitality technologie, één innovatieve oplossing per keer.
Ga met ons mee op deze reis; bezoek vandaag nog de Nonius Website en ontgrendel een wereld aan mogelijkheden.”

Raul CarvalhoDirecteur Software & IT Consulting bij Nonius