Skip to main content
search

Revolutionerar hotellbranschen: Upptäck den förbättrade marknadsplatsen Nonius Hub

By 11 april 2024Hub, Nyheter, Product
Nonius tillkännager ett nytt tillägg till Nonius webbplats – lanseringen av en ”marknadsplats” där alla integrationer enkelt kan hittas

I en tid då hotellandskapet blir alltmer komplext, med hotellgrupper som har PMS för flera hotell, som navigerar genom olika system på olika fastigheter och som står inför behovet av att migrera system på grund av förvärv eller franchiseavtal, är efterfrågan på en lösning som förenklar integrationsprocessen mer relevant än någonsin.  

Det är därför vi är stolta över att ha en lösning som förenklar integrationsprocessen och erbjuder en mångsidig plattform som kan hantera de utmaningar som hotellägare står inför idag. Lösningen är Nonius Hub, och du hittar alla integrationer som den erbjuder i den nya ”Marketplace” på Nonius webbplats.

Utforska den förbättrade Nonius Hub Marketplace

Vi presenterar den nylanserade Nonius Hub Marketplace, där det aldrig har varit enklare att hitta rätt integrationer. Här är vad du kan förvänta dig:

  • Enklare navigering: Vår omarbetade marknadsplats har intuitiv navigering, så att du enkelt kan hitta de integrationer du behöver för att navigera i utmaningarna och det mångsidiga ekosystemet för gästfrihetsteknik
  • Nya kategorier: Vi har utökat våra kategorier för att säkerställa att du kan utforska ett brett utbud av lösningar som är skräddarsydda för dina specifika krav. Från Property Management Systems (PMS) till verktyg för gästengagemang – vi har allt du behöver.

Vi är glada att kunna presentera de senaste tilläggen till vår Nonius Hub Marketplace, som nu erbjuder ett ännu större urval utöver våra befintliga 150+ integrationer!

Var med och forma framtidens hotellnäring

På Nonius har vi åtagit oss att ge hotellgrupper och integrationspartners innovativa lösningar som driver operativ excellens och gästnöjdhet. Nonius Hub Marketplace är ett bevis på vårt engagemang för att förenkla integrationsprocesser och främja branschövergripande samarbete.

“Som chef för Nonius Hubs produktutvecklingsteam har jag haft förmånen att på nära håll se vår plattform revolutionera det tekniska landskapet inom hotellbranschen. Nonius Hub är ett bevis på vårt engagemang för innovation och gör komplicerade system tillgängliga och hanterbara för hotelloperatörer över hela världen.
Med den förbättrade Nonius Hub Marketplace, med intuitiv navigering och utökade kategorier, har det aldrig varit enklare att hitta rätt integrationer.
Den här produkten gör inte bara avtryck - den kommer att göra ännu större framsteg, tack vare det orubbliga förtroendet och stödet från våra partners och kunder. Tillsammans formar vi framtidens hotellteknik, en innovativ lösning i taget. Följ med oss på denna resa; besök Nonius webbplats idag och öppna upp en värld av möjligheter.”

Raul CarvalhoDirektör för Software & IT Consulting på Nonius