Skip to main content
search

Introductie van de nieuwe Monitoringtool van Nonius Networks: Hotel IT Managers

Deze nieuwe monitoring tool geeft een diepgaand beeld van de gezondheid van uw netwerk en biedt real-time waarschuwingen en updates bij onregelmatigheden of storingen.

Met veel plezier introduceren we de nieuwste toevoeging aan onze Nonius Networks oplossing: de Monitoring Tool, ontworpen om het beheer en de bewaking van de netwerkinfrastructuur van je hotel te optimaliseren. De investering die we doen om je deze krachtige tool te kunnen bieden, weerspiegelt onze toewijding aan het leveren van geavanceerde oplossingen op maat voor de horeca.

Wat dit voor u betekent

Krijg volledige zichtbaarheid en controle over de gezondheid van je netwerk met een intuïtieve Backoffice GUI, die realtime waarschuwingen en updates biedt over onregelmatigheden of storingen. Dit is een tool op maat voor u, de IT-managers, om effectief toezicht te houden op uw netwerken en een naadloze werking te garanderen.

Belangrijkste functies

  • Uitgebreide monitoring: Volg de prestaties en status van al uw netwerkapparatuur, ongeacht de leverancier. Met behulp van traditionele monitoringsprotocollen zoals SNMP en eigen web-services gebaseerde protocollen die Nonius heeft geïntegreerd voor grote merken switches en draadloze toegangspunten.
  • Waarschuwingen op maat: Ontvang direct meldingen over netwerkproblemen, zodat een snelle diagnose en oplossing mogelijk is. U kunt de waarschuwingen per e-mail ontvangen of ze op elk gewenst moment openen in de Back-office GUI, waar u ook bent.
  • Gebruiksvriendelijke interface: Navigeer eenvoudig door het dashboard om toegang te krijgen tot de meest relevante gegevens voor je activiteiten.

Ervaar de mogelijkheden van onze nieuwe tool door deze korte video te bekijken:

Ondersteuning en onderhoud

Terwijl u meer inzicht en controle krijgt over uw netwerk, kunt u er zeker van zijn dat Nonius 24/7 volledige ondersteuning blijft bieden. Van ontwerp en installatie tot doorlopend onderhoud, wij zorgen ervoor dat uw netwerk naadloos en efficiënt functioneert.

Waarom dit belangrijk is

In de snelle wereld van hotelmanagement, verbetert directe toegang tot dergelijke tools niet alleen uw vermogen om te reageren op problemen, maar het verhoogt ook aanzienlijk de algehele gastervaring. Door u in staat te stellen uw netwerk proactief te bewaken, geven we u de controle terug waar die hoort.

We streven er niet alleen naar om uitzonderlijke netwerkoplossingen te bieden, maar ook om jou beter in staat te stellen om deze oplossingen effectief te beheren. Deze nieuwe tool is een bewijs van die toewijding en we zijn verheugd om te zien dat het uw activiteiten verbetert.

Neem contact op met ons team voor meer informatie over hoe u deze krachtige tool kunt gebruiken voor uw netwerkbeheer.

“Met veel plezier presenteer ik onze nieuwe tool voor netwerkbewaking, een resultaat van geïntegreerde platforms die op maat zijn gemaakt voor IT-beheer in hotels. Deze tool geeft IT-managers real-time zichtbaarheid en controle over hun netwerken en zorgt voor optimale prestaties en gasttevredenheid.”

Nelson FariaNonius Directeur Klantenservices