Skip to main content
search

Den ultimate Live TV og Cast-løsningen bygget i samarbeid med Philips, Allente og VisBook

Nonius kombinerer sin egen teknologi med Philips MediaSuite med innebygd Chromecast, VisBook PMS og Allentes TV-innhold: en alt-i-ett 100 % skybasert pakke med løsninger for å tilby den beste underholdningen for gjestene!

Simuler et sitat

Hvordan virker dette?

Philips CMND-serveren mottar innsjekkingsdata fra VisBook PMS, takket være Nonius Hub-integrasjonen, som lar gjestene få tilgang til streaming-appene på MediaSuite TV med den innebygde Chromecasten. Du kan nå:

  • Lever personlige meldinger og skap en mer hjemmebasert opplevelse;
  • Tilby kanalpakker og muligheten til å bla gjennom programmer via Allente;
  • Unngå behovet for en headend eller tallerken;
  • Fjern gjestens påloggingsinformasjon fra TV-en etter utsjekking.

Denne integrerte løsningen er rimelig og enkel å vedlikeholde, noe som reduserer de totale eierkostnadene og øker avkastningen på investeringen!

Mer informasjon

Beste hotellløsninger i én pakke!

VisBook

Integrasjon av gjesteinformasjon

Denne integrasjonen fungerer som et organisert system som kombinerer all informasjon om inn- og utsjekking. Ved å koble til VisBook PMS kan Nonius Hub samle inn gjestedata, noe som hjelper hver hotellavdeling enkelt å få informasjonen de trenger for å gi en god gjesteopplevelse.

Nonius Hub

Informasjonsintegrasjon og gjestedatasikkerhet

Gjesteinformasjonen samles inn av Nonius Hub gjennom PMS-integrasjonen og leveres til Philips CMND-serveren for å informere om at gjesten allerede har sjekket inn. En personlig melding på gjestens morsmål vises på TV-en i rommet, tilpasset innhold er aktivert og de kan nå trygt bruke strømmeapper.

Når det er på tide å sjekke ut, sørger vår Hub for at gjesteinformasjonen slettes og at alle referanser fjernes fra TV-en i rommet.

Philips MediaSuite with built-in Chromecast

Forbedret gjesteopplevelse med Netflix

Nå som Philips CMND-serveren har innsjekkingsdata, vil den aktivere de innebygde Netflix- og cast-appene på MediaSuite TV-en på rommet. Dette gir en unik opplevelse som lar gjestene bruke strømmeplattformen som om de var hjemme.

Allente

Innhold og underholdning i rommet

Takket være Allentes splitter nye strømmetjeneste for bedrifter kan gjestene nyte en ny type seeropplevelse – å stoppe, pause og starte programmer på nytt som de ønsker, samt finne allerede overført innhold i ukearkivet. Med Minipakken får gjestene den rette blandingen av norske og internasjonale nyheter og underholdning.

Som den største leverandøren av TV-løsninger for bedrifter i Norden, øker Allente fleksibiliteten og reduserer kompleksiteten for alle hoteller med Philips MediaSuite.

Få denne pakken nå!

Få denne unike integrerte løsningen for å forbedre gjesteopplevelsen og gi et minneverdig opphold.