Skip to main content
search

Sure Hotel by Best Western Centralhotellet förbättrar gästupplevelsen med hjälp av Ethernet over Coax-tekniken

Genom att använda Ethernet over Coax-teknik på det befintliga koaxialnätet för att leverera höghastighetsinternet, interaktiv TV, OTT – TV kanaler och CAST, kunde Centralhotellet optimera sin investering och ge gästerna en bättre upplevelse.

Sure Hotel by Best Western Centralhotellet är ett charmigt och historiskt hotell beläget i hjärtat av den pittoreska staden Västervik, Sverige. Den eleganta och inbjudande inredningen skapar en bekväm och välkomnande atmosfär för både affärs- och fritidsresenärer. Gästerna välkomnas med varm generositet och oklanderlig service, vilket ger en autentisk upplevelse av svensk omtanke från det ögonblick de anländer.

Framgångsrikt Partnerskap för att Återanvända, Spara och Erbjuda Avancerad Teknik i Rummen

Nonius samarbetade med Positron och Philips för att framgångsrikt slutföra ett gemensamt installationsprojekt för detta hotell som ville optimera sin befintliga tekniska infrastruktur i rummen. Projektet omfattar en rad Nonius-lösningar, såsom TV, Cast, TV-Kanaler och Hub, för att förbättra gästupplevelsen och uppfylla de föränderliga kraven från moderna resenärer, vilket säkerställer sömlös integration mellan alla system.

Förbättra Gästupplevelsen med den senaste tekniken för TV, Cast och TV-Kanaler

Genom att utnyttja det befintliga koaxialnätet och implementera Positrons G.hn-teknik (Ethernet over Coax) kunde Best Western CentralHotellet erbjuda höghastighetsinternet till alla rum, så att gästerna kunde njuta av avancerade TV-funktioner som Philips Mediasuite TV med Nonius Cloud TV, inbyggd Chromecast och streamade OTT-TV-kanaler utan några avbrott eller fördröjningar. Detta resulterar i en överlägsen gästupplevelse som särskiljer hotellet och leder till ökad gästnöjdhet, positiva recensioner och högre beläggningsgrad.

Nonius Hub: sömlös sammankoppling av alla system

I det här projektet spelade Nonius Hub en avgörande roll för att säkerställa att de olika lösningarna från Nonius, Positron, Philips och hotellets PMS HotSoft fungerade i perfekt harmoni för att skapa en sammanhängande och trevlig gästupplevelse genom att tillhandahålla en enda kontrollpunkt för alla system. Nonius Hub är en kraftfull integrationsplattform som sömlöst kopplar samman alla system, vilket sparar tid för personalen, minskar friktionen och optimerar processerna samtidigt som intäkterna ökar.

"Partnerskapet mellan Nonius och Positron har resulterat i den första installationen av deras gemensamma lösning, som ger högkvalitativ Ethernet over Coax-tekniken till hotell i Norden. Detta samarbete representerar ett betydande steg framåt inom hotellteknik, eftersom Nonius och Positron kombinerar sin expertis för att leverera sömlös, höghastighetsinternetåtkomst och underhållningsalternativ till gästerna. Projektets framgång är också ett bevis på det hårda arbetet och engagemanget hos vårt nordiska kontor och team, som har varit avgörande för att implementera och stödja denna innovativa lösning. Vår lokala kunskap och expertis har varit ovärderlig för att anpassa tekniken till de unika behoven i regionen, vilket säkerställer att hotell i Norden kan erbjuda sina gäster en oöverträffad upplevelse."

Filip HectorVD för Nonius Nordics

"Äntligen har vi lämnat traditionell TV bakom oss och tagit steget till en modern lösning som vi kan anpassa efter våra behov. Efter ett misslyckat försök med skärmarna anslutna till vårt Wi-Fi-nätverk erbjöds vi att använda vårt befintliga koaxialnätverk för att få kabelanslutet internet i varje rum. Nu har vi en stabil anslutning i varje rum och gästerna kan dra full nytta av våra tjänster."

Mattias FornellDelägare i Centralhotellet